logo
Blog

Hva skal du gjøre?

Se vårt utvalg av veiledere av aktiviteter og utstyr

Risvollen eldresenter valgte Tooler når de skulle rense møbler og tepper

Velkommen inn

SLIK GJØR DU

Tekst: Bianca Marie Nilsen Oppdatert: 12.06.18 11:40

Risvollen eldreboliger, en ærverdig ville for eldre som vil nyte livet i vakre omgivelser og rene møbler

Risvollen eldreboliger ligger i et vakkert område mellom Ris og Slemdal. Her har de eldre en egen bolig, men får bistand fra ansatte til det de har behov for i hverdagen. Opprinnelig het villaen Villa Sole, og ble bygd av advokat Cartsen Bjerke i 1897.

I denne villaen har Sigurd Ibsen bodd, han var Henrik Ibsen sin eneste sønn, og bodde i denne villaen sammen med sin kone som var datteren til Bjørnstjerne Bjørnson.

Det er en fryd for å øyet å se denne villaen både utenfra og innenfra. Det første vi la merke til når vi ankom stedet, var den flotte døren som en port inn til en eventyrvilla.

Villaen er nå under full oppussing og dette innebærer blant annet 42 leiligheter, så de har mye å gjøre. De er opptatt av å bevare stilen til huset og ta vare på mest mulig av møblene som har vært der i en årrekke. De ansatte har behov for at det de utfører blir gjort på letteste mulig måte, og i den forbindelsen bestemte de seg for å leie teppe og møbelrenser når de skulle rense møblene.

Lena Bastiansen kan fortelle at etter en del selskaper som minnestunder, bryllup eller andre store selskaper, så hadde møblene behov for en rens. Med første øyekast så ikke møblene veldig møkkete ut, men når solen tittet inn og man slo litt i møblene, kom støvet frem. På Risvollen har de mye å drive med, da ble det å leie et enkelt valg i øyeblikket fremfor å bruke energi på å gå til innkjøp av utstyr.

Noen av møblene som tilhører villaen er svært gamle, og de tok ikke sjansen på å bruke teppe og møbelrenseren på disse møblene som er laget av blant annet hestehår. Men de andre møblene og teppene ble renset. Teppe og møbelrenseren leide de fra Tooler.

Lena Bastiansen forteller at hun syns det var en enkel prosess å leie fra Tooler, og anbefaler på det sterkeste tjenesten videre til andre. Hun fant Tooler.no på Google, logget seg inn på hjemmesiden og bestilte tepperenseren inkludert hjemkjøring og henting. Det var en hyggelig mann som leverte tepperenseren og ga en innføring i hvordan tepperenseren skulle brukes. Det var en av de ansatte som renset teppene og møblene, og produktet levde absolutt opp til forventningene.

Jeg spurte Lena Bastiansen om hva hun syns om prisen for å leie teppe og møbelrenseren. «Prisen den var jo veldig overkommelig, jeg ble litt overrasket, men tror det er hensiktsmessig å holde seg på den prisen» Hun kan også fortelle at hun allerede har plottet inn neste bestilling.